“Geen bezuinigingen, maar goede zorg aan huis”: Petitie GroenLinks Rheden

GEMEENTE RHEDEN – GroenLinks Rheden gaat vanaf zaterdag 22 februari de dorpen in de gemeente Rheden in om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen voor de petitie ‘Geen bezuinigingen, maar goede zorg aan huis’.

Veel mensen willen thuis blijven wonen. Dat is goedkoper dan in een zorginstelling. Mensen moeten thuis de zorg krijgen die ze nodig hebben. Daarom moet er niet worden bezuinigd op thuiszorg, dagbesteding en persoonsgebonden budget.

zup4f5catzbb5r6yn5118gnub
Om de petitie kracht bij te zetten is er op 22 februari in het centrum van Velp de actie ‘Stop de Stopwatch’ met een wedstrijd steunkousen aantrekken. Professionals moeten dit in een minuut doen, maar is dat wel realistisch? Ga de uitdaging aan!
De vrijwilligers van GroenLinks verzamelen die dag handtekeningen in het centrum van Velp. Maar het is vanaf 22 februari ook mogelijk om digitaal te tekenen op de landelijke website van GroenLinks: www.groenlinks.nl/zorg
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
ap2o9mj1hoh45dzve9aokkytj
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen