‘Iedereen kan Bridgen’ op tv, Bridgeclub Arnhem-Noord helpt

Foto: rheden.nieuws.nl

ARNHEM e.o. – Vanaf woensdag 20 november (14.40 uur) wordt op Nederland 2 de televisiecursus ‘Iedereen kan Bridgen’ uitgezonden. Volgens Bridgeclub Arnhem een unieke kans om kennis te maken met de bridgesport. In het Arnhemse bridgecafé DenkTank kan vanaf vrijdag 22 november het geleerde in de praktijk geoefend worden. 

“Bridge is zo’n sport die veel mensen intrigeert. Het is een spel met heel veel dynamiek en gezelligheid. Iedereen kent wel iemand die het doet. Het is de mooiste en meest sociale sport, die over de hele wereld enthousiast wordt beoefend. Het is om die reden dat de DenkTank en Bridgeclub Arnhem-Noord zich samen sterk gaan maken voor iedereen die nieuwsgierig is”, aldus een woordvoerder van de bridgeclub.
 
Geen betere plek te vinden
Dé bridgegelegenheid in de omgeving van Arnhem, en volgens kenners zelfs landelijk, is bridgecafé DenkTank. Iedereen is welkom met interesse in het spel, ongeacht de ervaring. De DenkTank biedt onderdak aan verschillende bridgeclubs en aan Bridgeschool Arnhem, waar honderden cursisten hun liefde voor het spel hebben ontdekt. De sfeer is er fantastisch door de gezellige bar en de creatieve inrichting. De zaal is 100% ingericht voor het spel, alles ademt speelvreugde en gezelligheid. Er is geen betere plek om deze bijzondere denksport te leren en te spelen.
En na de tv of het internet… live spelen!
Vanaf vrijdag 22 november biedt de DenkTank, aan de Sperwerstraat in Arnhem, de mogelijkheid om samen te oefenen. Woont u in de ruime omgeving van Arnhem en wilt u de bridgesport behalve op tv ook wel eens in het echt meemaken, loop dan gerust binnen! U ervaart live het best hoe leuk bridgen is in bridgecafé de DenkTank. In een apart groepje kunt u kennismaken met het spelen ‘aan tafel’ en in uw eigen tempo oefenen. En wanneer u zover bent, kunt u meedoen met de gezellige ‘bridgedrive’ die hier op vrijdag wordt gespeeld.
Welkom!
Kijk voor meer informatie op: www.bridgearnhem.nl en bezoek de website van bridgeclub Arnhem-Noord: www.nbbclubsites.nl/club/7074. U bent echt van harte welkom!
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen