Atalante  – KV Diderna/Visser Sloopwerken 1

DIEREN/APELDOORN – Het eerste van KV Diderna/Visser Sloopwerken was afgereisd naar Apeldoorn voor de wedstrijd tegen Atalante. Met een nieuwe competitie is alles weer mogelijk dus iedereen was hoopvol en vol zelfvertrouwen.

Na de warming-up gingen ze de kleedkamer in voor een gesprek met de coach. Na de technische tips en de positieve woorden gingen de spelers het veld op.

De opstelling van KV Diderna/Visser Sloopwerken was :
Jarno, Jeffrey, Sjoerd, Robin, Juliette, Marleen, Tess en Sanne, reserves: Dennis,  Daniele, afwezig was Daphne.
De wedstrijd was begonnen en Atalante nam de bal uit ze speelden wat over en kregen een kans om te schieten, het eerste schot van Atalante was meteen raak en zo stond het al snel 1-0.
Nu nam KV Diderna/Visser Sloopwerken de bal uit en dit leidde al snel tot balverlies en nu kwam de bal weer in het verdedigings vak van KV Diderna/Visser Sloopwerken. Weer had Atalante maar één kans nodig om te scoren en nu stond Diderna achter met 2-0.
Gelukkig kwam KV Diderna/Visser Sloopwerken snel terug met 2-1 en de 2-2, na de eerste 2 doelpunten werd het steeds makkelijker om te scoren.De 2-3 en 2-4 kwamen dus ook redelijk snel het ging een tijdje gelijk op maar KV Diderna/Visser Sloopwerken bleef voor staan.
Atalante scoorde de aansluitingstreffer (3-4) maar KV Diderna/Visser Sloopwerken reageerde hier snel op en maakte de 3-5 en kort daarna ook de 3-6. De Apeldoorners kwamen weer dichterbij met de 4-6 waarna het een tijdje zo bleef, KV Diderna/Visser Sloopwerken scoorde voor de rust nog de 4-7.
De 2e helft was begonnen en KV Diderna/Visser Sloopwerken nam de bal uit, na een paar mooie aanvallen van beide teams was KV Diderna/Visser Sloopwerken de eerste die scoorde na de rust en hiermee de voorsprong vergrootte met 4-8.
Beide teams gingen er vol voor en uiteindelijk scoorde de Apeldoorners nog 2 keer ( 5-8 , 6-8). Veel meer kon Atalante niet meer doen want KV Diderna/Visser Sloopwerken scoorde nog twee maal (6-9 ,6-10) en won de wedstrijd uiteindelijk met 6 tegen 10.
De punten zijn binnen en KV Diderna/Visser Sloopwerken begint goed aan de nieuwe competitie.
Doelpunten KV Diderna/Visser Sloopwerken:
2-1 Jeffrey, 2-2 Jeffrey, 2-3 Jarno, 2-4 Jarno, 3-5 Marleen, 3-6 Tess, 4-7 Robin, 4-8 Jeffrey, 6-9 Robin, 6-10 Marleen
(Bijdrage: Robin Brouwer)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.