De Cirkel CUP weer groots succes, Rheko wint!

Foto:

RHEDEN – In 2010 vond de laatste ontmoeting plaats tussen VV Rheden en Rheko. Maar zondag 15 juni troffen beide clubs elkaar weer, nu voor de zevende maal. Gepaard met de seizoen afsluiting van Rheko en diverse nevenactiviteiten, nam een selectie van VV Rheden het op tegen een selectie van Rheko.

In een rechtstreeks duel werd er eerst tweemaal 35 minuten gevoetbald en vervolgens tweemaal twintig minuten gekorfbald. Na 70 minuten voetballen was de stand 12-1 voor de voetballers. Tijdens het korfbalduel werd het 2-13 voor de korfballers wat resulteerde in een 14-14 gelijkspel. 
Nog nooit eerder
De organisatie bepaalde ter plekke samen met de scheidsrechter de spelbepaling bij gelijkspel, want dit is in de geschiedenis nooit eerder voorgekomen. Er werden 3 strafworpen en 3 penalty’s genomen. Rheko trok aan het langste eind en mocht zich winnaar van De Cirkel CUP noemen. 
De Cirkel
De naam De Cirkel CUP is afkomstig van hoofdsponsor Sport- en Gezondheidscentrum De Cirkel. De organisatie kijkt tevreden terug op een zonnige en sfeervolle dag waar jong en oud zich hebben vermaakt. De barbecue en live muziek van de enige echte Ronald Reinhart maakte de dag compleet. 
Volgende jaar komt er weer een treffen tussen beide clubs, dan mogelijk ook met een vrouweneditie. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen