Hollen bij Gelre! Start nieuwe cursus!

Foto:

DIEREN – Heb je je ooit afgevraagd of hardlopen iets voor jou is? Zaterdag 13 september starten we in Dieren weer met een kennismakingscursus voor beginnende hardlopers. In deze cursus maak je in een groep en onder leiding van ervaren hardlooptrainers op ontspannen wijze kennis met hardlopen.

Daar krijg je het volgende voor:
  • 8 trainingen op zaterdagochtend, we beginnen om 9.00 uur.
  • Huiswerk.
  • De mogelijkheid om op woensdagavond mee te trainen.
  • Begeleiding door ervaren hardlooptrainers.
  • Ruim 3 maanden lidmaatschap van AV Gelre.
Iedere training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. We geven uitleg over schoenen, voeding, kleding en alles wat verder nog met hardlopen te maken heeft. We gaan natuurlijk ook naar buiten om te gaan lopen. Bij AV Gelre worden de trainingen in de bossen bij het clubgebouw gehouden. Het clubgebouw vind je aan de Kolonieweg in Dieren. Tijdens trainingen kan je hier je spullen veilig achterlaten.
Na de clinic bestaat de mogelijkheid om lid te worden van AV Gelre. Voor de kosten hoef je dat niet te laten, naast dat wij de hardloopvereniging met de laagste contributie in de wijde omgeving zijn, hebben wij de beschikking over accommodatie waar je onder het genot van een gratis kopje koffie of thee kan nagenieten van de training.
De kosten voor deze cursus zijn € 45,–, informatie kun je opvragen via [email protected], daar kan je je ook aanmelden. In verband met de vakantieperiode vragen we een beetje geduld voor reacties op vragen en aanmeldingen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen