Tennisvereniging Beekhuizen daagt je uit

VELP –  Op zondag 31 augustus organiseert Tennisvereniging Beekhuizen een Open Dag, speciaal voor de jeugd zijn er dan, van 10:00 tot 12:00 uur tennisclinics bij Beekhuizen. Neem vooral vriendjes en vriendinnetjes mee en ga eens een balletjes slaan op de tennisbanen. 

Natuurlijk zijn ouders en anderen ook van harte welkom om tennis eens te proberen. Ook voor hen is er de mogelijkheid gratis mee te doen aan een van de clinics.
Tennis kun je het hele jaar door spelen, op de baan, op het schoolplein, in de vakantie, op de camping, gewoon op straat en waar je maar wilt. Dat wil jij toch ook leren? 
In de weken na de Open Dag zijn er vier kennismakingslessen voor jong en oud voor 8 euro. Daarvoor hoef je het dus niet te laten. Rackets en ballen kun je lenen op de club; gymschoenen met niet te veel profiel en lekker zittende (sport) kleding heb je wel nodig.
Meedoen is gratis en opgeven is niet nodig. Meer informatie via [email protected] of op 026-3648989.
Tennisvereniging Beekhuizen rekent op je komst, want: zonder jou is er geen bal aan!
tvbeekhuizen-open-dag1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen