Wintertennis in de Hangmat Rheden

Foto:

RHEDEN – Voor de jonge jeugd van 4 tot en met 8 jaar organiseert RTC de Laak in Rheden samen met Tennis Management Groep: Wintertennis.

Wat gaan we doen?
We gaan een tennisdiploma halen in 20 weken!! We gaan allemaal oefeningen leren zodat we na 20 weken op kunnen voor ons tennis diploma. Als we dat hebben gehaald mogen we op de grote baan gaan tennissen!
Mag ik ook mee doen?
Ja iedereen die in groep 1 t/m 4 zit mag mee doen!
Kost dat veel centjes?
Nee het kost niet veel centjes. Het kost € 75,00 voor 20 trainingen!
Wanneer is het dan?
Elke week als jij school hebt van oktober t/m maart gaan we oefenen. We oefenen op maandag van 16.30-17.30 uur in de Hangmat!
Super leuk!! Hoe kan ik mee doen?
Stuur een e-mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mail adres naar [email protected]. Je krijgt dan een e-mail terug dat je bent ingeschreven. Heb je nog vragen, kan je ook mailen.
Ervaring is niet nodig
Ervaring met tennis is niet nodig. We starten met het ontwikkelen van basisvaardigheden op het gebied van bewegen en coördinatie. De kinderen maken kennis met leuke activiteiten en spelen kleine wedstrijden op een minibaan.
rtc-de-laak-14099posterwintertennis2014v1
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen