Sios verliest eerste veldwedstrijd op het nippertje

VELP/ARNHEM – Afgelopen zaterdag speelde Sios 61 haar eerste veldwedstrijd van het seizoen, tegenstander was Oost Arnhem, na een aantal trainingsweken was de ploeg uit Velp er klaar voor.

Het begin was moeilijk voor Sios ,men creëerde wel kansen maar het vizier stond nog niet op scherp. Gelukkig deed Oost Arnhem het niet veel beter, toch was het de ploeg uit Arnhem, die de eerste 2 doelpunten maakte.
sxwe8ojbf8mwwg5z2ixns0xkv
Sios raakte er niet van onder de indruk, en binnen 10minuten, nam de ploeg uit Velp het initiatief over en scoorde er lustig op los de 2-0 werd omgebogen na een 2-4 voorsprong. Gedurende de eerste helft was de ploeg uit Velp de betere ploeg en de voorsprong bleef, de rust ging in met een 6-9 voorsprong.
Na de rust 2 geplande wissels, Oost Arnhem scoorde wel maar Sios had het antwoord klaar, van 7-9 naar 8-12. De wedstrijd leek gespeeld 15 minuten voor voor tijd, echter de thuisclub dacht daar toch anders over.
lwvv52kvm3ric4dljxv5f8rr3
Er werd gewisseld en Oost Arnhem kreeg de smaak weer te pakken, het Arnhemse team kroop dichter en dichterbij. Zes minuten voor tijd stond het opeens 12-12, toch rechte Sios nog een keer haar rug, scoorde 12-13 maar Oost Arnhem maakte weer gelijk 13-13.
Sios bleef op het einde niets bespaard, in de allerlaatste seconde viel de 14-13 en was het voorbij. Een zuur slot voor de ploeg uit Velp, men had meer verdiend, volgende week de thuiswedstrijd tegen SEV, kans op revanche.