Knappe winst Sios61 tegen Arnhem Oost!

VELP/ARNHEM – Zaterdag speelde Sios’61 uit Velp haar eerste wedstrijd van het zaalseizoen, tegenstander was Oost Arnhem, geen onbekende voor de Velpse formatie.

Op het veld had Sios hier nog van verloren, dus revanche gevoelens waren aanwezig, in het begin was het wennen voor beide ploegen door de kleine ruimtes, dus aanpassen was gewenst.
Toch scoorde Sios als eerste, maar Oost-Arnhem kwam er snel naast, de volgende aanval leverde wel het gewenste resultaat en een 3-1 voorsprong was gemaakt. Echter de tegenstander bleef bij, steeds weer terugkomend tot 1 maar Sios bleef aan de goede kant van de score.
Zelfs een gemiste strafworp deerde de Velpse formatie niet, in de zelfde aanval toch weer de score. Het bleef de eerste helft spannend, en een mooie vrije bal op slag van rust bracht de 10-8 ruststand.
q3cjpqf1b3lpmnc8ezz9vhf2n
Na de rust pakte Sios het iets anders aan, nog meer op de man verdedigen bij de 2 heren van Oost Arnhem die verantwoordelijk waren voor de doelpunten. Dit lukte wel, echter de eerste aanval van Sios had het zeer moeilijk om te scoren.
Door goed verdedigen kreeg Oost Arnhem het gaatje niet dicht, en toen Sios scoorde  na een mooie en lange aanval was het 3 minuten voor tijd 14-12. Daarna scoorde Sios op het eind de zeer verdiende 15-12.
Een mooi begin van het zaalseizoen, volgende week thuis tegen Zetten 1.