KV Diderna Visser/Sloopwerken 1 – Melynas 2

DIEREN – Op zondag 16 november speelde het senioren 1 team van KV Diderna/Visser Sloopwerken de tweede zaalwedstrijd.

Indeling
De tegenstander van die was Melynas 2. Voor de wedstrijd hield coach Jeroen een praatje, en hij vertelde wat de vakken zijn. Jeffrey, Sjoerd, Daphne en Tess begonnen in de aanval. Jarno, Robin, Daniëlle en Juliëtte in de verdediging. Marleen en Sanne begonnen als reserve.
Lastige start
Aanvankelijk ging de wedstrijd gelijk op voor beide partijen. De teams waren aan elkaar gewaagd. Lang bleef het 1-0, maar daarna ging het lopen aan de kant van KV Diderna/Visser Sloopwerken. De rust werd ingegaan met een stand van 5-3. Na de rust kwam Marleen er in voor Daphne, en Sanne maakte plaats voor Daniëlle.
Ongeluk
De doelpunten vielen nu sneller, en na 6 minuten stond het 8-4. Na een ongelukkige botsing viel een speelster van Melynas op de grond en blesseerde haar rug. Een ambulance werd gebeld en de wedstrijd is gestaakt. Melynas ging akkoord met een eindstand van 8-4, en dus hoeft de wedstrijd niet opnieuw gespeeld of hervat te worden.