Team PA 2015 trapt af

Foto:

De eerste teambijeenkomst is een feit. Vrijdagavond 21 november kwam alle Team PA 2015 leden voor het eerst bijeen. Doel van de avond was het bespreken van alle acties die gevoerd kunnen worden voor fondsenwerving. 

10e keer de Alpe d’HuZes
Op 4 juni 2015 wordt voor de 10e keer de Alpe d’HuZes georganiseerd. Een evenement met een bijna onmogelijke opgave, om tot maximaal 6x op één dag de legendarische Alpe d’Huez te beklimmen, met de fiets of lopend. Met deze ongelofelijke prestatie proberen alle deelnemers zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker. Vorig jaar werd met ongeveer 5.000 deelnemers een bedrag van maar liefst 13,5 miljoen euro bij elkaar gelopen en gefietst.
Lustrum voor Team PA
Ook voor Team PA een lustrum: het is het 5e jaar dat Team PA zich inzet in de strijd tegen kanker.
 
Een aantal acties zijn al ingepland:
  • Op 9 November hield Frederique van Rumpt-Boddé een speciale workshop kerstkaarten maken voor Team PA.
  • Op 1 Februari organiseert De Cirkel een indoor cycle marathon (spinningmarathon) waarvan de opbrengst naar Team PA gaat
  • Op 25 April wordt de Posbank 6×6 georganiseerd. 
Help mee anderen te faciliteren en inspireren om goed, gelukkig en gezond te leven met kanker! Steun Team PA! Doneer via:
141121-team-pa-001
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen