Sios61 verliest flink tegen SEV uit Zelhem

VELP – Zaterdag speelde Sios’61 haar 2e zaalwedstrijd, tegenstander was thuis tegen SEV uit Zelhem.

Vooraf had Sios door blessures en afzeggingen en moeite om een ploeg op de been te krijgen, gelukkig was er een junior uit de B1 ploeg bereid om mee te spelen.
Het begin ging stroef, SEV een jonge ploeg had veel loopvermogen en liet dat ook zien, daardoor kwam de ploeg uit Zelhem op voorsprong, Sios counterde snel en maakte direct de 1-1. Toch was het weer SEV die het initiatief nam en scoorde de 1-3, daarna weer met de veerkracht van Sios’61 en kwam Sois weer langszij.
Toch was het SEV die steeds op voorsprong kwam en Sios liep eigenlijk achter de feiten aan, tijdens de rust was het verschil 6-7 in het voordeel van SEV.
Na de pauze probeerde Sios het wel en kreeg veel kansen maar scoorde niet, ook SEV kreeg kansen en scoorde wel. Op dat moment liep Sios achter de feiten aan en SEV liep steeds verder uit.
In de loop van de 2e helft was het geloof in een goed resultaat nihil en dat bleek, doordat er ook geen wissels aanwezig waren aan Sios zijde, kon de Velpse formatie het tij niet keren.
Op het einde stond er een 8-16 stand, een  beetje geflatteerde eindstand, maar wel een terechte nederlaag.
Een compliment is op zijn plaats voor de jonge B junior Kim van der Vlist die uitstekend presteerde, volgende week is er kans op revanche voor Sios ’61 in de lastige uitwedstrijd tegen KVZ ui Zutphen.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.