DVOV ontvangt FairPlay certificering KNVB uit handen Eric Braamhaar

VELP – Het was afgelopen donderdagavond druk in de kantine van Voetbalclub DVOV uit Velp. Om 19:00 werd DVOV de dertigste amateurclub die de Fairplay certificering ontving uit handen van Internationaal scheidsrechter Eric Braamhaar, onder de vele aanwezigen was ook wethouder van Sport Tjebbe Vugts.

Om 18.00 uur, voorafgaand aan de uitreiking, was er een wedstrijd tussen twee gemixte meidenteams, op het kunstgrasveld bij DVOV. 
voroqlnr8u81aifph4qkznqqd
De FairPlay certificering is een kwaliteitskeurmerk voor een professioneel scheidsrechtersbeleid, gericht op kwaliteit en zichtbaarheid van scheidsrechters en spelregelkennis van spelers. 
Voorzitter Marc van Meeteren roemde net als KNVB scheidrechter Eric Bramhaar en wethouder Tjebbe Vugts de inzet van Scheidsrechtercoördinator Bas Kaptein, die het project bij DVOV met veel hulp van onder andere Harry Haverkamp organiseert.
k3ftfjnb3kz8sve1o7o5kvyld
Eric Braamhaar nam meerdere scheidsrechters shirts mee voor de club, een scheidsrechterscoördinator jasje voor Bas Kaptein en reikte het Fairplay certificaat uit aan voorzitter Marc van Meeteren.
Na de uitreiking gaf Internationaal scheidsrechter voor alle belangstellenden nog een presentatie over het scheidsrechters vak. 
s2p9auvpf7wg2zul5rgt48opg
DVOV
DVOV is een familievereniging met ambitie, die drijft op de enthousiaste inzet van talloze vrijwilligers als Bas Kaptein. De club heeft 550 leden met maar liefst vier meiden elftallen. DVOV organiseert o.a. het jaarlijkse schoolvoetbal toernooi en de wekelijkse Champions League, waarin zo’n 60 vijfjarigen kennis maken met de voetbalsport.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.
rdpsqfdadgincp16htj5lzibv
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen