Korfbalverslag Sios tegen Zetten

VELP/ZETTEN – Zaterdag speelde Sios de uitwedstrijd tegen Zetten.

Verloop van de wedstrijd
Het begin verliep zeer moeizaam, de eerste aanval kwam van Sios.
Gelukkig stond de verdediging wel op zijn plaats, daardoor duurde het 10 minuten voordat er gescoord werd.
Zetten nam een 2-0 voorsprong, de 2e aanval kreeg wat meer ruimte om te schieten en scoorde vlot naar de 2-1.
Helaas nam Zetten het initiatief over en scoorde de 3-1.
Gedurende de eerste helft werd er door beide teams slordig gespeeld.

Met 1 punt verschil de 2e helft in
Na de rust speelde Sios het spelletje beter, en scoorde snel de gelijkmaker 5-5.
Daarna leek Sios er over heen te gaan, 5-6, maar Zetten counterde direct de 6-6 waarna
Sios toch weer een voorsprong nam met 6-8.
In deze fase speelde Sios het beste korfbal van de middag.
Tot 10 minuten voor de eindtijd bleef Sios de bovenliggende partij en had nog steeds de voorsprong. Daarna kroop de thuisclub weer wat dichterbij naar 9-10.
Toch kreeg Sios weer de kans op een groter voorsprong maar Zetten maakte gelijk en kreeg in de slotfase een strafworp.