Stevige wandeling door de Veluwezoom

Foto:

REGIO – Hou je van een flinke wandeling door Nationaal Park Veluwezoom en loop je graag samen met anderen, dan is deze wandeling wat voor jou! Ga op zondag 9 maart om 10.00 uur mee met de stevige wandeling door Het Asselt en de Onzalige Bossen.

Het gaat hier om een wandeling van vier uur voor iedereen die van flinke wandelingen houdt en dat graag samen met anderen doet. Een goede wandelconditie is noodzakelijk, gezien het wandeltempo en de vaak pittige klimmetjes die je in Nationaal Park Veluwezoom tegenkomt. 

Je beloning voor je inspanning is des te groter, als je op de prachtigste plekken van dit natuurgebied komt. De gids weet deze altijd te vinden. 

De kosten voor deelname bedragen € 8,00 voor leden van Natuurmonumenten en €14,00 voor niet-leden. Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. 

Reserveer van te voren je deelname. Dit kan via www.natuurmonumenten.nl of telefonisch bij de ledenservice, 035 – 655 99 55.

(Foto: Natuurmonumenten)
Meer activiteiten? Kijk op www.natuurmonumenten.nl en volg ons op Twitter en Facebook: @NM_Gelderland, www.facebook.com/DeVeluwe
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen