Benefietconcert voor SOS-Kinderdorpen

Op donderdag 10 november a.s, aanvang 19.30 uur, laten leerlingen en personeelsleden, die elk zoveel mogelijk sponsors hebben gezocht, zich van hun beste kant zien op het podium, bovendien wordt er een veiling gehouden. Afgelopen jaren bracht de avond minimaal € 3.000,= op voor het goede doel. En ook nu zijn de verwachtingen hooggespannen. Vanwege de vernieuwbouw van de school zal de avond dit jaar worden gehouden in het Posttheater (KAB gebouw), gelegen op 1 minuut loopafstand van het station Velperpoort in Arnhem. Toegangskaarten kosten € 3 en zijn via school te verkrijgen. Op de avond zelf, aan de deur, kosten ze € 4,50. Ook de entreekosten komen geheel ten goede aan de SOS-kinderen. Het Rhedens in Rozendaal brengt al jaren geld bijeen om 10 Tibetaanse weeskinderen in het SOS-dorp Bylakuppe te onderhouden.Sinds enkele jaren heeft de actie voor de SOS-kinderen het karakter van een benefietconcert dat door leerlingen en leraren samen wordt georganiseerd.

Op donderdag 10 november a.s, aanvang 19.30 uur, laten leerlingen en personeelsleden, die elk zoveel mogelijk sponsors hebben gezocht, zich van hun beste kant zien op het podium, bovendien wordt er een veiling gehouden. Afgelopen jaren bracht de avond minimaal € 3.000,= op voor het goede doel. En ook nu zijn de verwachtingen hooggespannen.

 

Vanwege de vernieuwbouw van de school zal de avond dit jaar worden gehouden in het Posttheater (KAB gebouw), gelegen op 1 minuut loopafstand van het station Velperpoort in Arnhem. Toegangskaarten kosten € 3 en zijn via school te verkrijgen. Op de avond zelf, aan de deur, kosten ze € 4,50. Ook de entreekosten komen geheel ten goede aan de SOS-kinderen.

 

Het Rhedens in Rozendaal brengt al jaren geld bijeen om 10 Tibetaanse weeskinderen in het SOS-dorp Bylakuppe te onderhouden.

Sinds enkele jaren heeft de actie voor de SOS-kinderen het karakter van een benefietconcert dat door leerlingen en leraren samen wordt georganiseerd.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen