Nationale kringloopdag, div activiteiten bij 2Switch

Foto:

Regio- In het kader van de derde editie van de Nationale Kringloopdag 2011 zijn er zaterdag 1 oktober aanstaande in alle Kringloopwinkelfilialen van 2Switch bijzondere activiteiten en verkoopaanbiedingen georganiseerd.

Regio- In het kader van de derde editie van de Nationale Kringloopdag 2011 zijn er zaterdag 1 oktober aanstaande in alle Kringloopwinkelfilialen van 2Switch bijzondere activiteiten en verkoopaanbiedingen georganiseerd.

 

In de winkels (behalve winkel Dieren) is een Rad van Kringloop aanwezig. Bij een aankoop van 10,- euro mag u aan het rad draaien en maakt u kans op diverse kortingen voor uw volgende aankoop, gratis spaarlampen of zelfs een ballonvaart! In alle winkels vindt u een grabbelton en extra aanbod kinderspeelgoed (in sommige winkels zelfs een speelgoedmarkt) voor aantrekkelijke prijzen. Bovendien zullen alle dierendagartikelen van 1 tot en met 4 oktober te koop zijn voor de helft van de prijs.

Daarnaast worden er in verschillende filialen nog diverse andere activiteiten georganiseerd.

 

In Doesburg krijgt u een gratis kopje koffie aangeboden in de koffiecorner en zijn alle meubels in de aanbieding.

 

In Elst krijgt u in de koffiecorner het tweede kopje koffie gratis. Daarnaast kunt u onder leiding van de filiaalmanager eens een kijkje nemen achter de schermen van het Kringloopbedrijf en is er speciaal die dag een ruim aanbod beschikbaar van diverse glaswerk.

Lochem organiseert op zaterdag een heuse boedeldag, zowel in de winkel als in het magazijn. Daarnaast zijn alle spijkerbroeken in de aanbieding.

Raalte heeft op de Kringloopdag een speciale actie georganiseerd met alle tassen, riemen, schilderijen en (foto)lijstjes. Een ruim aanbod, voor mooie prijzen. Daarnaast staat er een kopje koffie/thee of limonade klaar voor alle bezoekers.

 

In Westervoort wordt een mediamarkt georganiseerd, met audioapparatuur, huishoudelijke apparaten, maar ook LP’s, Cd’s en computers.

Zutphen geeft 1 oktober korting op het hele assortiment in de winkel.

 

De kringloopwinkels van 2Switch maken een gezonde groei door. Deze groei vergroot, dankzij hergebruik van producten en materialen, de bijdrage aan het milieu. Kringloopbedrijf 2Switch is ambitieus en wil graag groeien. Ze zorgen voor werkgelegenheid en dragen bij aan het milieu. De Nationale Kringloopdag is ieder jaar een gezellige dag vol activiteiten bij een 2Switch filiaal bij u in de buurt.

 

  • Locatie: Regio
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen