Kerstsfeer in Dieren met het Jongeren- en Mannenkoor

Foto:

DIEREN – Het traditionele kerstconcert van het Dierens Mannenkoor vindt dit jaar plaats op zaterdagavond 20 december aanstaande, in de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan 54, te Dieren.

Een en ander in samenwerking met jongerenkoor Vox uit Brummen, o.l.v. dirigente Inge Stok, Het Dierens Mannenkoor zingt o.l.v. dirigent Sjaak Leenders. De pianobegeleiding voor Vox is in handen van Hanneke Hommes, terwijl de vaste begeleidster van het mannenkoor, Ingrid de Vries, de mannen met haar pianospel ondersteund.
Beide koren zullen elk afzonderlijk, een scala van oude en nieuwe kerstliederen ten gehore brengen, maar treden ook gezamenlijk op. De aanwezige bezoekers mogen ook een paar keer meezingen, met kerkorgel-begeleiding van het koorlid, Ger van der Lubbe. Verder zorgt Louise Rol nog voor afwisseling, door enkele kerstgedichten voor te dragen.
Het Dierens Mannenkoor hoopt met dit concert, de bezoekers een aantrekkelijke avond te bezorgen, ter verhoging van de kerstsfeer!!
 
Entreeprijs is € 10.—kinderen onder de 12 jaar gratis, tijdens de pauze wordt een gratis kopje koffie aangeboden en na afloop van het concert is er een glaasje Glühwein, om de toegezongen wens “Wij wensen U een goed kerstfeest én een gelukkig Nieuwjaar“, te onderstrepen.
dierens-mannenkoor0001
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
'
article
42702
DIEREN – Het traditionele kerstconcert van het Dierens Mannenkoor vindt dit jaar plaats op zaterdagavond
https://rheden.nieuws.nl/agenda/42702/kerstsfeer-in-dieren-met-het-jongeren-en-mannenkoor/
2014-12-08T17:33:58+01:00
https://rheden.nieuws.nl/media/sites/280/2014/12/f6dv4te6fw6nf0attuzgfm2mo-dmk4.jpg
Agenda