Kerstmusical “Kerst brengt vrienden” 

Foto:

SPANKEREN – Op zaterdag 13 december wordt er een kerstmusical gehouden in de Hervormde Kerk te Spankeren. De jeugd en begeleiding van de Hervormde Kerk uit Spankeren, Dieren Noord-oost & Laag Soeren zijn er de afgelopen weken weer druk mee geweest.

Het is zover en Annemijn, Anneroos, Daniël, Eva E, Eva van L, Frens, Gosse, Iwan, Janke, Lausan, Lieke, Naomi, Niene, Nova, Pip, Pleun, Puck, Ruben, Sofie, Thea, Tobias en Willem laten hun talent zien.
Zij zijn de enthousiaste spelers van de Kerstmusical “Kerst brengt vrienden” waarin ze op geheel “eigen wijze” elkaar in het verhaal gaan ontmoeten en helpen. Het is een echt kerststuk met de nodige humor. 
De organisatie en de kinderen rekenen zoals elk jaar op een goed gevulde kerk, dus kom op tijd! De kerstmusical wordt gehouden op zaterdag 13 december en begint om 19.00 uur in de Hervormde kerk in Spankeren. 
De kerk is geopend vanaf 18.15 uur en volgens de organisatie staat er weer iets lekkers klaar….
 
(Foto: Andrea Eijkelenboom)
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen