Heleen Enklaar 12,5 jaar pedicure! Voetverzorging Enklaar een begrip!

RHEDEN – Op 13 december 2014 is Heleen Enklaar al 12,5 jaar pedicure in het dorp Rheden. De praktijk voor voetverzorging Enklaar, pedicure plus, van Heleen Enklaar is sinds juni 2002 gevestigd in het dorp Rheden. Honderden voeten, duizenden nagels en talloze likdoorns zijn door Enklaar de afgelopen 12,5 jaar behandeld. 

Evenveel verhalen, leuke en minder leuke, zijn in haar praktijkruimte de revue gepasseerd. Al 12,5 jaar een begrip in Rheden en omstreken: Voetverzorging Enklaar
Voeten, voeten en nog eens voeten
Al 12,5 jaar jaar kan men bij Heleen Enklaar terecht voor een pedicure behandeling,  ook voor de diabetische voet, de reumatische voet en de risicovoet. Een standaard pedicurebehandeling bestaat uit het knippen van de nagels, het verwijderen van eelt, likdoorns, behandeling van ingroeiende nagels en schimmelnagels. Bij andere voetproblemen ontvangt u een advies op maat.
 
Sterk door bij- en nascholing
Door bij- en nascholingscursussen is Heleen zichzelf blijven ontwikkelen met als doel goede voetzorg te kunnen geven. Op dit moment is Heleen nog twee specialistische opleidingen aan het volgen, te weten: de opleiding Oncologisch Voetzorg Verlener en de opleiding Medisch Pedicure. De opleidingen worden in 2015 afgerond.
 
De  Oncologisch Voetzorg Verlener (OVV) is een pedicure en/of podoloog die, in overleg met de behandelend arts en/of oncologie verpleegkundige, op een veilige en verantwoorde manier voetzorg aan kanker patiënten kan en mag verlenen. Door de opleiding tot Medisch Pedicure vergaart Heleen Enklaar  naast kennis van zogeheten risicovoeten, een uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van specialistische technieken. Daarmee worden de behandelmethoden vergroot.
 
Tip bij aanschaf nieuwe schoenen
Goede schoenen kopen is belangrijk voor gezonde voeten. Uit onderzoek is gebleken dat men het beste in de namiddag schoenen kan kopen. In de loop van de dag kunnen de voeten namelijk een beetje opzwellen. Om die reden is de (na)middag een goed tijdstip om nieuwe schoenen te passen.
 
Een andere tip van Heleen is dat men bij iedere aankoop van nieuwe schoenen de voeten staand laat opmeten. Let daarbij op dat de schoenen aan beide voeten worden gepast. Veel mensen hebben namelijk een voet die langer is dan de andere. Wanneer dat het geval is, koop dan de schoenen op maat van de grootste voet.
Kijk voor meer informatie:
Voetverzorging Enklaar, Esperantostraat 21, 6991 CK Rheden, 026 4955072.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen