Assink NVM Makelaars

Adres:

Hoofdstraat 166
Velp , 6881 TL
Tel. 026-361 70 23

Website:

http://www.assinkmakelaars.nl

Succesvol en snel verkopen van uw huis of bedrijfspand is uw wens en onze wens. Bent u op zoek naar een pro-actieve makelaar met persoonlijke aanpak? Dan bent u bij Assink ERA  aan het juiste adres!  Assink Era makelaars  kent de markt als geen ander. Assink ERA makelaars heeft het NVM kwaliteits keurmerk en maakt daarnaast gebruik van de marketingmiddelen en het netwerk van ERA.

 • Doordachte marketing
  Wij zetten doordachte en beproefde marketing in waardoor uw huis optimaal in de regionale en landelijke markt wordt gezet. Dat leidt tot resultaat: meer dan de helft van de woningen in Velp worden door ons kantoor verkocht. Wij vertellen u graag meer over onze marketing formule waarbij nieuwe sociale media naast de bekende marketingmiddelen worden ingezet.
 • Persoonlijk klantcontact
  Voor een succesvolle verkoop is communicatie van belang. Wij staan graag in nauw contact met u als opdrachtgever, zodat wij alle kansen en mogelijkheden voor uw woning goed kunnen bespreken, afwegen en inzetten. Gelukkig wordt dit door onze opdrachtgevers gewaardeerd en stonden wij drie jaar achter één in de top 3 van ERA makelaars in de categorie “klant waardering”.
 • Thuis in de markt
  U haalt graag zoveel mogelijk uit de markt, onze marktkennis helpt u dit te realiseren.
 • Kwaliteit
  U zoekt een makelaar die beschikt over actuele kennis. Onze makelaars zijn NVM lid, ERA lid en gecertificeerd als NWWI en Taxateurs Unie taxateur. Dick Wunderink is tevens MKB – taxateur en José Wunderink is Woningmarktconsultant. Zodoende beschikken wij over de actuele kennis over alle belangrijke aspecten van de woningmarkt.

Wij lichten onze werkwijze graag een keer toe in een persoonlijk, vrijblijvend gesprek, dus bel ons voor een afspraak.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden