Rheden Nieuws eet smakelijk met social deal

Foto: foter.com

COLUMN – Uw columnist heeft gegeten bij Villa Velperweg. Met een social deal bon. Voor € 19 per persoon kunt u vier gangen kiezen.

Er komen nog wel drankjes bij en soms ook extraatjes. Met name de drankrekening kan oplopen, dat heeft u natuurlijk zelf in de hand. Het is een mooie manier om kennis te maken met een restaurant of gewoon een extra avondje uit.

In Rheden kunt u bij diverse restaurants terecht. Zo heeft bijvoorbeeld De Watermolen in Velp maar liefst vier gangen voor € 24 waar 1.500 keer gebruik van gemaakt is. Bella Roma in Dieren vraagt u € 13 voor een driegangendiner. Voor € 9,50 eveneens driegangen sushi bij Something Nieuw in Velp, zij hebben ook de mogelijkheid om sushi-pakketten mee naar huis te nemen. Avegoor heeft diverse mogelijkheden: high tea, overnachtingen en diners.

Over het algemeen krijgt u ongeveer 50% korting door social deal. U betaalt vooraf voor een voucher en die wisselt u in na uw maaltijd. De geldigheidsduur is beperkt, dus let dat u tijdig gebruik maakt van uw voucher. De mogelijkheid om te reserveren is weleens beperkt tot enkele plaatsen per avond of de keuze in het restaurant is beperkt tot een deel van de kaart. Mogelijkheid tot bijbetaling is er dan weer wel. U kunt zich aanmelden bij social deal op internet.

Rheden eet smakelijk!

 

'
article
117662
Voor € 19 per persoon kunt u vier gangen kiezen bij Villa Velperweg
COLUMN – Uw columnist heeft gegeten bij Villa Velperweg. Met een social deal bon. Voor
https://rheden.nieuws.nl/column/117662/rheden-nieuws-eet-smakelijk-social-deal/
2018-04-01T16:31:47+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/04/01163050/Rheden-eet-smakelijk-Social-Deal.jpg
Rheden eet smakelijk, rheden.nieuws.nl, social deal, Villa Velperweg
Column, Nieuws