DVOV Haalt de EK-bus van de Oranjeleeuwinnen naar Velp tijdens het Schoolvoetbaltoernooi

De echte Euro cup komt naar DVOV
De echte Euro cup komt naar DVOV
Foto: DVOV Velp

VELP – Beleef het EK vrouwen nog een keer alsof je zelf in het stadion zit, en ga op de foto met de echte WEURO-beker. Dat (en nog veel meer) kan op woensdag 11 april tijdens het schoolvoetbaltoernooi bij DVOV in Velp.

KNVB Oranje Experience

Hét evenement van zomer 2017 was natuurlijk het EK Vrouwenvoetbal, waar de Nederlandse OranjeLeeuwinnen met prachtig voetbal de WEURO-beker wonnen. Om dit nog eens opnieuw te beleven is er de KNVB oranje Experience, en het is DVOV gelukt die naar Velp te halen. In deze gave Oranje-bus kun je (gratis en voor niets) het EK via Virtual Reality nog een keer beleven alsof je zelf in het stadion zit. Bovendien kun je een selfie maken met de enige echte WEURO-beker!

En nog veel meer

Er is woensdag nog veel meer te beleven bij DVOV. Onder andere een voetbalspel onder leiding van KNVB trainers, een penalty wedstrijd voor meiden en je kunt meten hoe hard jouw schot is. Kijk voor meer informatie op DVOV.nl.

Gratis voetbalclinic voor meiden

In aansluiting op de Oranje Experience organiseert DVOV op woensdag 16 mei van 16.30 tot 17.45 uur een voetbalclinic voor meiden tot en met 18 jaar. Deze clinic staat onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers. Iedereen is welkom, het maakt niet uit of je al voetbalt, of het nog nooit gedaan hebt. In verschillende leeftijdsgroepen bieden we verschillende trainingsvormen aan. Meld je wel even aan op DVOV.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen