Huisdier van de week: Kia, Merlin, Zaza en Majoor

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Dierentehuis Arnhem en omstreken heeft momenteel een aantal vogels bij hen in het asiel, die zij graag onder de aandacht willen brengen.

Kia en Merlin zijn beide een Agapornis. Het zijn echte maatjes daarom wil het dierentehuis ze ook samen plaatsen. Kia en Merlin willen graag samen in een volière wonen met of zonder soortgenoten. Zaza is een parkietachtige, een Pennant Rosella. Het Dierentehuis is voor deze prachtige vogel opzoek naar soortgenoten of een maatje. Majoor is een ook een parkietachtige namelijk een Kakariki, die ook graag in gezelschap komt van soortgenoten.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week zijn dat Kia, Merlin, Zaza en Majoor.

  • Diernummer 26899 en 27189, Kia en Merlin.
  • Diernummer 27237, Zaza.
  • Diernummer 27106, Majoor.

Kijk voor meer informatie ook op: http://www.dierentehuisarnhem.nl/

Heeft u interesse? Geeft u Kia, Merlin, Zaza en Majoor een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

article
132207
Deze week zijn dat Kia, Merlin, Zaza en Majoor
VELP – Dierentehuis Arnhem en omstreken heeft momenteel een aantal vogels bij hen in het
https://rheden.nieuws.nl/column/132207/huisdier-van-de-week-kia-merlin-zaza-en-majoor/
2018-12-23T08:42:02+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/12/22164235/Huisdier-van-de-week.jpg
Agapornis, Arnhem, dierenasiel, Dierentehuis Arnhem en omstreken, Huisdier van de Week, Kia, Majoor, Merlin, parkiet, rheden.nieuws.nl, Velp, vogel, Zaza
Column, Nieuws