Huisdier van de week: Ontmoet Cody

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Cody is nog onzeker tegen vreemden, al begint zijn nieuwsgierigheid het al steeds meer te winnen van de angst. Als je eenmaal zijn vertrouwen gewonnen hebt, wordt hij erg graag door je aangehaald.

Cody is op zoek naar een baas die hem rust en vertrouwen kan geven. Dierentehuis Arnhem en omstreken is op zoek naar iemand die hem uitdaging kan bieden, geestelijk en lichamelijk. Wanneer hij bij je op je gemak is speelt hij erg graag met een touwflos.

Cody - Dierentehuis Arnhem en omstreken

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Cody

Diernummer: 27321

Voor meer informatie: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/cody/

Heeft u interesse? Geeft u Cody een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Cody - Dierentehuis Arnhem en omstreken

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden