Carolinafestival

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Vrijdag en zaterdag 30 en 31 augustus vindt het Carolinafestival weer plaats in Dieren. Bij dit evenement staat elkaar ontmoeten, ontspannen, genieten en verbinden centraal.

Het Carolinafestival is een initiatief dat is gestart om Dierenaren en bewoners van omringende dorpen het Carolinapark te laten (her)ontdekken. Met als bijzonder middelpunt het mooie initiatief de Oranjerie.

Belangrijk uitgangspunt van het festival is dat de sfeer ontspannen en plezierig is. Entree is gratis omdat de organisatie de toegang laagdrempelig wil houden. Muziek en activiteiten zijn aangepast op de sfeer van het park en aan de omgeving waarin het park zich bevindt. Ook probeert de organisatie het festival zo duurzaam mogelijk te werk te gaan.

Op de openingsavond, vrijdag 30 augustus, staat de openluchtfilm centraal. Op de zaterdag zijn er 2 podia met diverse muziekkanten en uitvoeringen. Daarnaast is er een kinderveld waar kinderen en gezinnen allerlei activiteiten kunnen doen.

De organisatie heeft geen winstoogmerk en zal eventuele opbrengsten ten gunste laten komen van het park. Dat is met de formule zonder entree een uitdaging en steunt daarom op uitgaven in het park en eventuele donaties die worden gedaan.

Lees ook:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

0