De Deelkring aanwezig op de ontmoetingsmarkt in Rheden

Foto: Deelkring

RHEDEN – De Deelkring is een groep (8 tot 10) 50-plussers die één keer in de twee weken op dinsdagmiddag (14–16 uur – even weken) bij elkaar komt. Het initiatief is bedoeld voor mensen die gezelligheid zoeken, nieuwsgierig zijn en zich willen verdiepen in nieuwe thema’s.

De thema’s worden door de deelnemers zelf ingebracht en hebben vaak betrekking op actualiteit, eigen kennis, interesses en ervaringen. Het samen delen en uitdiepen van kennis en inzichten is een uitstekende manier om actief en betrokken te blijven bij wat speelt in de samenleving.

Heeft u belangstelling om deel te nemen of wilt u meer informatie?

Kom dan naar de ontmoetingsmarkt op 14 mei in Het Dorpshuis Rheden (10.00 – 14.00 uur). U kunt ook contact opnemen met Meindert de Jong via [email protected] of 06 53801375

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen