Dierens Kade Festival: DJ-avond

Foto: Dierens Kade Festival

DIEREN – Het is traditie in het derde weekend van augustus: het Dierens Kade Festival! In het weekend van 18 en 19 augustus maken de bezoekers en organisatie, er weer een mooi feest van!

Op vrijdagavond start het festival met een klassieke DJ-avond, waarbij onder andere 3FM-DJ Barend van Deelen een mooi feestje gaat bouwen. Op zaterdagmiddag een ware familiedag met foodtrucks, muziek én leuke activiteiten voor de kinderen. Op zaterdagavond gaat de band One Night Flight het feest compleet maken. Dat belooft dus een goed weekend te worden!

DJ-avond

Al sinds jaar en dag is het in augustus feest aan de IJssel in Dieren. Van het Zomerfeest aan de IJssel, tot het IJsselfeest tot aan het Dierens Kade Festival, het is een en al feest. Zo ook dit jaar. Vrijdagavond zullen meerdere DJ’s de avond maken vanaf 20.00 uur. Deejay Tom houdt het liefst een beetje diversiteit in zijn show, waardoor er voor ieder wat wils is. Dutchweek DJ’s Roel Staarink & Nicky zijn welbekende DJ’s bij Dutchweek. Zij weten wat het publiek wil en zullen er ook alles aan doen om het feestje op te bouwen. De niet te missen DJ van de vrijdagavond is niemand minder dan de bekende Radio 3FM DJ Barend van Deelen! Natuurlijk bekend van de radio, maar ook op feesten en festivals geen onbekende gast. Hij krijgt de voetjes wel van de dansvloer.

Familiedag

Op zaterdagmiddag heeft de organisatie iets nieuws bedacht, voor het hele gezin. Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten, zoals een springkussen en schmink. Voor de ouders zijn er lekkere foodtrucks onder het genot van een lekker speciaal biertje en een lekker muziekje van de Dierense funk-jazzband Funked Up. En dit alles op het evenemententerrein van 13.00 uur tot 17.00 uur.

One Night Flight

Op zaterdagavond neemt de band The Night Flight vanaf 20.00 uur het stokje weer over. Deze 9 topmuzikanten sleuren je mee in een indrukwekkende reis rond de wereld. Het repertoire van The Night Flight is herkenbaar voor iedereen en kan niet anders dan een groot feest worden. Met hun energieke optredens, hun muzikale kwaliteit en verradende mash-ups zijn ze uitgegroeid tot een echte gevestigde naam onder de Nederlandse coverbands! Tijdens de pauzes van de band zal DJ Cier ervoor zorgen dat de bezoekers zich niet hoeven te vervelen!

Jij bent er toch ook!?

Dierens Kade Festival

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen