Dierens Kade Festival

Foto: Dierens Kade Festival

DIEREN – Yes, het mag weer! Op 19 en 20 augustus 2022 mag het grootste feestweekend van Dieren weer gehouden worden aan de IJssel! Het Dierens Kade Festival wordt weer georganiseerd en het belooft weer een spektakel te worden! Na alle ellende van de afgelopen jaren heeft de organisatie weer een feestelijk programma voor jullie neergezet.

Met de avondvullende programma’s van de Zingende Barmannen op vrijdag en Floorjaxx op zaterdag kan er eigenlijk niets meer misgaan!

Zoals normaal ieder jaar wordt op 19 en 20 augustus het zomerfeest gehouden aan de IJssel in Dieren. Op vrijdagavond om 20.00 uur trappen we af met de Zingende Barmannen met hun SUPER Show! Het wordt een 5 uur durend spektakel, waarbij de Zingende Barmannen hun eigen bar op het podium op stelten gaan zetten. Dit doen zij niet alleen! Tijdens de SUPER Show krijgen ze hulp van hun feest-DJ en een Zingende Barvrouw! Deze vijf-eenheid zorgt ervoor dat er voor het feestende publiek geen weg meer terug is! Iedereen gaat schor van het zingen en met spierpijn van het dansen naar huis!

Op zaterdagavond 20 augustus zal FloorJaxx om 20.00 uur haar opwachting maken. Deze spectaculaire DJ-act combineert de beste hits met een geweldige show van live muzikanten. Waarom kiezen voor een band of DJ als je de allebei kan hebben? De DJ draait non-stop en de show wordt aangevuld met optredens van live muzikanten. Hierbij is het samenspel tussen DJ en muzikanten de kracht van de show.

Dus wees er allemaal bij in het weekend van 19 en 20 augustus! Tot dan!

Kijk voor meer informatie ook op: https://dierenskadefestival.nl/

Dierens Kade Festival

(Organisatie Kade Festival: vlnr: Roy Korten, Bram Leenders, Wendy Rogge en Robert van den Tooren)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen