Een verwenmiddag op de Dag van de Mantelzorg voor mantelzorgers 

Foto: Dag van de Mantelzorg

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Bent u een van de mensen die langdurig zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend, kennis of buur? En woont u in de gemeente Rheden of Rozendaal?

Dan bent u, mantelzorger, van harte uitgenodigd voor een ontspannende middag op de Dag van de Mantelzorg.

De Dag van de Mantelzorg is voor de gemeenten Rheden en Rozendaal een reden om mantelzorgers te verwennen en een middag van ontspanning te bieden. MVT (voor mantelzorg en vrijwillige thuishulp) organiseert deze dag in samenwerking met de mantelzorgcafés van Innoforte en Attent. De bijeenkomst vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 november plaats in het Sandton Hotel De Roskam aan de Arnhemsestraatweg 62 in Rheden. 

(Tekst gaat verder onder de foto)

Dag van de Mantelzorg - MVT Rheden

Genieten van Muziek en entertainment

Na een welkom door de burgemeesters van de gemeente Rheden en Rozendaal kunt u gedurende de middag genieten van muziek van de band Something Else en de trucs van goochelaar Henk Arnoldus. De band speelt een heel uitgebreid repertoire. U kunt heerlijk luisteren of lekker meezingen met muziek van van Adele, the Carpenters, Stevie Wonder maar ook uw verzoekjes! De goochelaar is van hoog niveau en zal u verrassen met zijn zeer bijzondere trucs. En natuurlijk wordt u intussen verwend met een lekker drankje en hapje. 

De zaal is vanaf 13.30 uur open. Het programma begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur. Deelname is gratis. 

(Tekst gaat verder onder de foto)

Dag van de Mantelzorg - MVT Rheden

Uiterlijk 4 november

Wilt u er bij zijn meldt u dan uiterlijk 4 november aan bij MVT Rheden en Rozendaal. Telefonisch: 026 – 370 70 70 (op werkdagen tussen 9.30 – 11.30 uur, andere tijden antwoordapparaat) of per e-mail: [email protected] Inschrijving gebeurt op volgorde van aanmelding.

Vervoer

Wanneer u vervoer nodig heeft om naar deze bijeenkomst te komen of iemand die u vervangt tijdens uw afwezigheid kunt u dat aangeven bij uw aanmelding. Wij zullen dan ons uiterste best doen dit in overleg met u te regelen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

Dag van de Mantelzorg2 - Band Something Else - MVT Rheden

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden