Grootouders voor het Klimaat lezen voor

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op woensdagmiddag kunnen kinderen vanaf 4 jaar genieten van voorleesverhalen. Dan komen om de week grootouders van de beweging Gr­ootouders voor het Klimaat voorlezen in Bibliotheek Dieren. Zij lezen voor uit kinderboeken over natuur en klimaat, waarin op een speelse manier de klimaatverandering en de gevolgen voor mens en natuur ter sprake komen.

Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s zijn van harte welkom met hun (klein)kinderen. Er wordt  om de week gratis voorgelezen op woensdagmiddag van 15.30 – 16.00 uur. De andere voorleesmiddagen zijn op woensdag 11 oktober, 25 oktober, 8 november, 22 november, 6 december en 20 december. Voor meer informatie hierover, kijk je op www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda.

Grootouders voor het Klimaat

Grootouders over de hele wereld maken zich zorgen over de wereld waarin hun kinderen en kleinkinderen zullen opgroeien. Via de beweging Grootouders voor het Klimaat laten zij hun stem horen en organiseren ze diverse acties waarbij een duurzame toekomst centraal staat. Het doel van de beweging is bewustwording creëren bij zoveel mogelijk mensen en verbinding tussen generaties leggen: iedereen heeft baat bij een gezond klimaat.

Kijk voor meer informatie op: www.grootoudersvoorhetklimaat.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen