Informatie-/brainstormavond in De Steeg over 450 jaar gemeente Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

GEMEENTE RHEDEN – Volgend jaar bestaat de gemeente Rheden in de huidige vorm 450 jaar. Een goede R(h)eden om een feestje te vieren. Vorig jaar is een aantal werkgroepen al gestart om na te denken over de feestelijke activiteiten met als thema’s sport en spel, de fiets, cultuur en verbinding, verleden-heden-toekomst en communicatie.

De werkgroepen komen graag in contact met iedereen die hier op een ludieke of creatieve wijze aan wil bijdragen. Om van gedachten te wisselen over de definitieve invulling van het programma voor elk dorp zijn er informatie-/brainstormavonden georganiseerd.

  • Rheden: donderdag 15 september om 19:30 uur. Locatie: Dorpshuis Rheden, Mr. B. van Leeuwenplein 3
  • Ellecom: donderdag 22 september om 19:30 uur. Locatie: bij Henk Paas, Binnenweg 25d
  • De Steeg: dinsdag 27 september om 19:30 uur. Locatie: Het Parkhuis, Parkweg 5
  • Laag-Soeren: donderdag 6 oktober om 19:30 uur. Locatie: ’t Sprengenhus, Harderwijkerweg 25
  • Velp: woensdag 12 oktober om 19:30 uur. Locatie: De Paperclip, Eiberstraat 14
  • Dieren & Spankeren: donderdag 20 oktober om 19:30 uur. Locatie: De Bundel (bij Cultuurbedrijf RIQQ), Ericaplein 5

Graag even van te voren aanmelden via [email protected] zodat er genoeg koffie en thee is.

Activiteiten

De meeste jubileumactiviteiten zullen plaatsvinden tussen 16 april de Bevrijdingsdag van de gemeente Rheden en 17 oktober 2023, de officiële verjaardag van de gemeente.

Evenementencoördinator

Sinds begin september is er een evenementenorganisator 450 jaar Rheden aangesteld. Dit is Jowin Heemskerk. Jowin gaat de vrijwilligers helpen alles in goede banen te leiden en houdt het totaaloverzicht.

Burgemeester Carol van Eert:

“Ons jubileumjaar komt steeds dichterbij en een aantal bedrijven, instellingen en verenigingen zijn al een hele tijd druk bezig met het maken van leuke plannen. Maar alles staat of valt natuurlijk wel met het enthousiasme van onze inwoners. Maar daar ben ik niet bang voor. Kom meepraten op de dorpsavonden en laten we er samen een mooi feest van maken”.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen