Inloopspreekuur van de Fietsersbond

Foto: gemeente Rheden

De afdeling Rheden-Rozendaal van de Fietsersbond doet het komende halfjaar een proef met een inloopspreekuur. Maandelijks is de Fietsersbond afwisselend in Dieren, Rheden en Velp aanwezig om te vernemen wat bewoners bezighoudt op het gebied van fietsen binnen de gemeenten Rheden en Rozendaal.

De Fietsersbond behartigt de belangen van fietsers op zowel landelijk, provinciaal als lokaal terrein. De lokale afdeling wil graag weten welke knelpunten fietsers ervaren. Wat kan daarvoor een oplossing zijn? Wat kan bijdragen aan het fietsgebruik? De Fietsersbond hoort het graag van de ervaringsdeskundigen: de fietsers zelf.

Aangedragen informatie neemt de afdeling mee naar het periodieke overleg met de gemeente en de provincie, nadat ze deze hebben getoetst aan het beleid van de landelijke bond. De Fietsersbond probeert dan aan te sturen op een veilige en fietsvriendelijke oplossing. Heeft u andere vragen op fietsgebied? Bijvoorbeeld hoe op latere leeftijd veilig te kunnen blijven fietsen? Ook dan denkt de werkgroep graag met u mee.

Het inloopspreekuur vindt plaats op:

  • Maandag 11 december van 15.45 – 16.45 in het Dorpshuis in Rheden
  • De Fietsersbond is ook altijd te bereiken via [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen