Internetcafé met het thema: ‘Een kalender maken met je eigen foto’s’

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN/VELP – Bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 3 december (Bibliotheek Dieren) en maandag 10 december (Bibliotheek Velp) weer een internetcafé met het thema: ‘Een kalender maken met je eigen foto’s’. Aanvang 10:00 uur. Toegang is gratis.

Met onze digitale camera’s en smartphones maken we steeds meer foto’s.

Stuk voor stuk digitale bestanden die voor veel toepassingen te gebruiken zijn. Bijvoorbeeld om er een kalender met eigen foto’s van te maken! Dat gaat heel gemakkelijk, via Albelli, de Hema of het Kruidvat, bijvoorbeeld. Bovendien is zo’n kalender met eigen foto’s een leuk, persoonlijk cadeautje om te geven. Met de decembermaand voor de deur misschien geen gek idee… !? In dit internetcafé laten we zien hoe je zo’n kalender met eigen foto’s maakt.

Over het internetcafé

Weet u nog te weinig van internet of hebt u moeite met het vinden van de juiste informatie? Kom dan eens naar het internetcafé. Hier worden allerlei onderwerpen uitgelegd die met de digitale wereld te maken hebben. We beginnen het internetcafé met koffie of thee (ongeveer 15 minuten). Daarna behandelen we 15 tot 20 minuten een thema en kunt u, als u wilt, zelf aan de slag en vragen stellen. Deskundige vrijwilligers helpen u op weg op het world wide web (internet) en op de computer. Deelname is gratis, aanmelden is niet nodig.

Kijk voor meer informatie ook op: https://www.bibliotheekveluwezoom.nl/

article
130300
DIEREN/VELP – Bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 3 december (Bibliotheek Dieren) en maandag 10 december
https://rheden.nieuws.nl/evenementen/internetcafe-thema-kalender-maken-eigen-fotos/
2018-11-19T15:59:53+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2018/11/19161555/Bibliotheek-Veluwezoom.jpg
Agenda rheden.nieuws.nl, evenementen, Internetcafé, rheden.nieuws.nl