Inzameling oud papier door Harmonie Unisono Velp

Foto: papiercontainer

VELP- Zaterdag 9 november wordt door vrijwilligers van Harmonie Unisono het oude papier opgehaald in een deel van Velp zuid.

Meer Muziek in de klas

De opbrengst gebruikt de harmonie onder andere voor het project “Meer Muziek in de klas”. Het doel van deze activiteit is om leerlingen van basisscholen kennis te laten maken met verschillende muziekinstrumenten en muziekonderwijs. Ze leren over slagwerk-, koperblaas- en houtblaas-instrumenten, die in een harmonieorkest bespeeld worden.

De leerlingen kunnen zich aanmelden voor enkele proef-muzieklessen voor slechts € 10,-. En als ze de smaak te pakken hebben kunnen ze natuurlijk doorgaan met muzieklessen.

Een landelijk platform onder erevoorzitterschap van Koningin Máxima en het Rhedense Cultuurbedrijf RIQQ ondersteunen dit initiatief.

Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, Biljoen en de snelweg A348. Tevens wordt het papier opgehaald in de volgende straten in de ‘Rivierenwijk’; Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat.

De containers kunnen ‘s morgens vóór 9:00 uur worden klaargezet met het handvat naar de straat.De opbrengst wordt onder andere gebruikt voor de muziekopleiding van de vereniging.

Voor informatie over Harmonie Unisono Velp kunt u terecht op www.unisono-velp.info

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden