Jan Rot bij RhederArt in Dieren

DIEREN – Theater RhederArt is blij met de komst van entertainer Jan Rot naar Dieren. Op vrijdag 20 oktober treedt hij op in de schouwburgzaal van Theothorne. Jan Rot zingt, speelt gitaar en is een rasverteller.

In zijn nieuwste show, ‘Seks & Drugs en Rot & Roll’, blikt hij terug op zijn jaren ’80. Op zijn televisiedebuut bij Sonja Barend bijvoorbeeld, op het winnen van de Hitkrant-poll in 1982, op een tournee met Golden Earring… Maar ook op de ontdekking van het zingen in zijn eigen taal.

Om in sfeer van de jaren ’80 te blijven, heeft hij een aantal beroemde internationale hits in het Nederlands vertaald. Zo zijn Prince, Madonna en Bruce Springsteen er die vrijdagavond in Dieren ook een beetje bij. De show, vol mooie verhalen, is een vervolg op ‘Jong & Veelbelovend’, dat over zijn jaren ’70 ging en waarvoor hij de Annie M.G. Schmidtprijs kreeg.

De toegangsprijs bedraagt 18 euro. Dat bedrag is inclusief administratiekosten en een pauzedrankje. Aanvang 20.00 uur. Kaarten via www.rhederart.nl.

 

Reacties