Kerst op het plein

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Zaterdag 7 december organiseren de ondernemers van Centrum Rheden en scoutingvereniging Rhedense Pioniers “Kerst op het plein”. Dit wordt een gezellig samenzijn op het Dorpsplein bij de Pomp waar we met het dorp de lampjes in de kerstboom ontsteken.

Kinderen kunnen hierna hun wensen in de boom hangen, zodat de kerstboom ook een wensboom wordt! Om 19.00 uur zal Hans Westdijk, van pannekoekhuis Strijland, de boom in het licht zetten.

Ondernemers van Centrum Rheden en scoutingvereniging Rhedense Pioniers hebben de handen ineen geslagen om een klein evenement te organiseren rondom het jaarlijkse ontsteken van de lampjes in de kerstboom op het Dorpsplein bij de Pomp. Onder het genot van een kop warme chocomel, koffie of thee is iedere inwoner van Rheden welkom om de kerstboom in volle glorie te aanschouwen.

Kinderen kunnen hun wens op een kaartje schrijven en deze in de boom hangen, zodat de kerst nog betekenisvoller wordt. Kaartjes hiervoor zullen aanwezig zijn en uiteraard mag je ook een kerstbal meenemen om de boom extra te versieren. De scouting zal op deze avond kerstballen aanbieden tegen een kleine vergoeding.  De opbrengst hiervan zal ten goede komen aan het nieuwe clubgebouw. Rond 20.30 uur is het einde van het festijn en de scouting zorgt natuurlijk ook voor wat vuur om je warm te houden.

“Kerst op het plein” wordt mede mogelijk gemaakt door Pannekoekhuis Strijland, JD Security Systems, Drukkerij Hesse, Reklamat, Coop Rheden, Schoenmakerij Rob Neijenhuis, Vrijwillige brandweer Rheden en Dieren en vele anderen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden