Kerstoptreden Sempre Crescendo met Connect Voices

Foto: rheden.nieuws.nl, Theo Jansen

LAAG-SOEREN – Dinsdagavond 10 december is er een gezamenlijk kerstoptreden van Muziekvereniging Sempre Crescendo en Connect Voices in ’t Sprengenhus.

Sempre Crescendo

Muziekvereniging Sempre Crescendo uit Laag-Soeren bestaat al 125 jaar en onderscheidt zich van andere verenigingen vooral door het ‘’met plezier muziek maken’’ voorop te stellen. Ze vinden het belangrijk om iets te betekenen in het dorp en zijn bij veel feestelijkheden in het dorp actief. Een mooi voorbeeld is het plaatsen van de kerstboom met verlichting op zaterdag 7 december op het voorplein van het Sprengenhus.

Connect Voices

Wereldmuziekkoor Connect Voices is een enthousiast koor met 22 leden en zoals de naam aangeeft zingt het koor liederen in verschillende talen. Ook bij Connect Voices staat het plezier in zingen voorop. Beide verenigingen repeteren gelijktijdig op dinsdagavond in ’t Sprengenhus. en dan is een muzikale verbinding ook al gauw gemaakt. Met meezingers en hartverwarmende wereldliederen,  belooft het een vocaal en sfeervol feest te worden!

Aanvang van het kerstconcert is 20.00 uur. Koffie en thee staat om 19.30 uur klaar, toegang is gratis.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden