Ondersteuning bij het zelfstandig ouder worden

Foto: ASVR

DE STEEG – De Algemene Senioren Vereniging Rheden-Rozendaal heeft op dinsdag 17 oktober om 14.30 uur een bijeenkomst over ondersteuning bij het zelfstandig ouder worden in het Parkhuis in De Steeg.

Op deze middag zullen diverse gasten u informeren over wat voor mogelijkheden er zijn als u vragen heeft of er dingen zijn die u zelf niet goed meer kunt. “Nu moet u NIET gelijk denken dat is niets voor mij, de ASVR denkt juist van WEL!”

STOER

Namens de Stichting STOER komt ouderenadviseur Hilda Boersma, en zij neemt een aantal vrijwilligers mee die komen met verhalen uit de praktijk. Dit zijn voorbeelden hoe zij u kunnen helpen bij problemen waar u tegenaan loopt.

MVT

Van het MVT, Mantelzorg en Vrijwillige Thuishulp Rheden/Rozendaal komt Lidy Kelderman u vertellen wat zij voor u kunnen betekenen. Indien mogelijk zal ze ook vrijwilligers meenemen. Mogelijk wordt er ook nog een filmpje vertoond. Kortom, er zal op een luchtige manier met u van gedachten gewisseld worden hoe u nu of in de toekomst informele hulp kunt krijgen als dat nodig is. Ook kunnen zij u doorverwijzen naar de formele zorg.

Een belangrijke en nuttige bijeenkomst die de ASVR van harte bij u aanbeveelt!

Kunt u niet zelf naar De Steeg komen bel dan zo snel mogelijk met Henny Matser, tel. 026 – 363 44 84.

Bent u nog geen lid, kom gerust. Wilt u daarna lid worden dan kunt u zich melden bij secretaris Joop Sanner, 0313 – 421 297 of [email protected]

Voor verder informatie over de vereniging zie: www.seniorenrheden-rozendaal.nl

 

Reacties