Online Quiz Night

Foto: Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Een online Quiz Night is het perfecte evenement in de huidige situatie waarbij we afstand van elkaar moeten houden. Je kunt meedoen terwijl je thuis op de bank zit. En dit is precies wat de Dorpskerk van Rheden organiseert.

Bijbelkennis kan handig zijn, maar je hebt veel meer aan algemene kennis. Een televisiepersoonlijkheid, een youtuber, en andere artiesten en bijzondere personen zullen zeker voorbij komen met leuke en interessante vragen. Uiteraard ontvangt de winnaar van de quiz een mooie prijs.

De Quiz Night is op vrijdag 18 september en begint om 20.30 uur. Je doet mee door ruim op tijd naar de website www.dorpskerkrheden.nl te gaan, daar vind je de link naar de live uitzending en alle verdere informatie. Schenk je favoriete drankje in en zet natuurlijk ook wat lekkere snacks klaar. Houd daarnaast een tablet of smartphone bij de hand om je antwoorden op de quizvragen door te geven.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden