Open podium in de Bundel

Foto: Pixabay

DIEREN – Op zaterdag 15 februari organiseert Cultuurbedrijf RIQQ de eerste van een serie van 4 Open Podia in De Bundel in Dieren. Sinds de renovatie van de Bundel beschikt het gebouw over een theater/concertzaaltje. Samen met Muziekschool Veluwezoom is een gevarieerd programma in elkaar gezet.

Met de organisatie van een Open Podium wil Cultuurbedrijf RIQQ niet alleen lokale talenten een kans geven maar ook zichtbaar maken wat er op cultureel gebied achter de voordeuren van de inwoners van Rheden plaats vindt. Iedereen die op cultureel gebied iets te melden of te presenteren heeft is van harte welkom.

De basis voor deze editie van het open podium wordt gevormd door leerlingen van Muziekschool Veluwezoom. Bandjes en individuele leerlingen zorgen voor een groot deel van het programma.

Daarnaast hebben zich enkele individuen aangemeld die van zich willen laten horen. Het programma start om 14:00 uur en loopt door tot circa 16:00 uur. Tijdens de optredens is de bibliotheek gewoon geopend en kan men in en uit lopen wanneer men wil.

Het gehele programma bestaat nu uit muziekoptredens. De organisatie van de open podia nodigt voor de overige open podia nadrukkelijk ook personen uit die een andere discipline op de planken willen brengen. Wil je een mooi verhaal vertellen, dansen, acteren, etc.? Dan ben je van harte welkom.

De eerste editie van het Open Podium vindt plaats op zaterdag 15 februari. Vervolgens zijn er Open Podia op 21 maart, 16 mei en 20 juni. Ben je geïnteresseerd om mee te doen of wil je meer informatie neem dan contact op met Koen van der Mark ([email protected]).

Kijk voor meer informatie over Cultuurbedrijf RIQQ ook op:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden