AFGELAST: Reünieoptreden Savage Revival

Foto: Savage Revival

RHEDEN – Op zondagmiddag 29 maart geeft de bekende Rhedense band “Savage Revival” een reünie optreden in Partycentrum “Ons Huis” in Rheden. De zaal is open om 14.00 uur en om 14.30 uur begint de band te spelen. Voor de prijs hoeft u het niet te laten want voor slechts € 5,- kunt u erbij zijn.

“Savage Revival”. Wederopstanding van de holbewoners betekent het.

Eigenlijk zijn ze nooit weggeweest. De vier mannen die in het Rheden van de jaren 60 een gitaarbandje begonnen met de naam “The Savages”, naar een van de eerste grote hits van The Shadows. Ze zijn er nog steeds, in dezelfde samenstelling en met de leuke muziek uit die jaren. Twee jaar geleden gaven ze een reünie/jubileum optreden in “Ons Huis” te Rheden i.v.m. het 55-jarig bestaan van de band en dat bleek voor herhaling vatbaar.

Het werd een feest van herkenning. Niet alleen door de muziek – bekende hits van o.a. Buddy Holly Elvis, CCR  en natuurlijk Cliff Richard en The Shadows kwamen voorbij – maar vooral ook omdat uit de hele omgeving en uit alle hoeken van het land fans, vrienden en bekenden van vroeger elkaar vaak na heel veel jaren weer eens terugzagen.

Voor herhaling vatbaar vond iedereen. Daarom is het nu een jaarlijks terugkerend evenement, want na een 55-jarig bestaan is elk jaar reünie waardig.

Iedereen is welkom, maar wel even reserveren. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Partycentrum “Ons Huis” (€ 5,-)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden