Schaak-off bij de Velpse Schaakvereniging

Foto: Velpse Schaakvereniging

VELP – Op vrijdag 23 september kan iedere schaakliefhebber gratis en geheel vrijblijvend komen kennismaken met schaken in clubverband. De Velpse Schaakvereniging is een van de gastheren bij een initiatief van de Nederlandse Schaakbond: de Schaak-off.

In de Elleboog, Nieuw Schoonoord 2, te Velp, worden alle deelnemers om 20:00 uur ingedeeld in een poule met spelers van vergelijkbaar niveau. Er komt eerst een uitleg voor diegenen die nog wat uitleg nodig hebben bij de regels, of voor wie misschien nog nooit met een schaakklok heeft gespeeld.

Een gelegenheid bij uitstek om een keer te komen kijken bij een schaakclub. Aanmelding vooraf is wenselijk, dit kan via de website www.schaakbond.nl, of per mail of app naar [email protected], 06-41361155.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen