Sportmarathon in Rheden

Foto: De Cirkel

RHEDEN – Sport- en Healthclub De Cirkel organiseert een Nieuwjaarsworkout in de vorm van een sportmarathon waarbij deelnemers één tot vier uur lang sporten voor het goede doel.

Voor deze editie is er een samenwerking aangegaan tussen De Cirkel en Team PA dat deelneemt aan de Alpe d’HuZes. Medeorganisator Vincent Koch is erg blij met de samenwerking. “We hebben een mooi doel gevonden en verwachten een spetterende marathon waarbij we samen veel geld ophalen voor Team PA”. Het evenement is op zondag 27 januari van 12.00 tot 16.00 uur.

Met deze ultieme Nieuwjaarsworkout hebben deelnemers de keuze uit verschillende activiteiten. Ze bieden natuurlijk de activiteiten aan, die ook tijdens de Alpe d’Huzes plaatsvinden; fietsen, hardlopen en wandelen. Maar daarnaast kun je ook aan tal van andere activiteiten meedoen. De inschrijving is inmiddels geopend op www.decirkel.nl en iedereen is welkom om mee te doen.

De dag gaat gepaard met de jaarlijkse openweek van De Cirkel. Twijfel je om je leefstijl te veranderen en/of te beginnen met sporten, kom deze dag binnenlopen, laat je informeren en neem een kijkje bij de sportmarathon.

Over Team PA en de Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘Opgeven is geen optie’.
“Wij doen als team mee aan de Alpe d’HuZes omdat wij geloven dat wij in samenwerking met elkaar kunnen werken aan een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker. Wil jij ons steunen?”, aldus team PA.

article
132479
RHEDEN – Sport- en Healthclub De Cirkel organiseert een Nieuwjaarsworkout in de vorm van een sportmarathon
https://rheden.nieuws.nl/evenementen/sportmarathon-in-rheden/
2019-01-04T15:22:09+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/280/2019/01/04151647/sportmarathon-2019-jpeg.jpg
Agenda rheden.nieuws.nl, evenementen, Nieuwjaarsworkout, rheden.nieuws.nl, Sport- en Healthclub de Cirkel, sportmarathon, Team PA Rheden