Stichting 4NOPPES: “Laten we er iets leuks van maken!”

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Stichting 4NOPPES Weggeefwinkel Dieren en omstreken, organiseert in samenwerking met Het Inloophuis Dieren van 12:15 tot 15:00 uur “Laten we er iets leuks van maken!” een Pimp-your-stuff creatieve middag.

We herkennen het allemaal wel.

Je hebt spullen ooit gekocht of gekregen die vervolgens achter in de kast, kelder of schuur belanden en waar niet meer naar gekeken wordt. Je gebruikt het niet meer of je bent er op uitgekeken, maar je wil of kan het tòch niet wegdoen.

Goed nieuws!…

Door deze creatieve middag hoef je het ook niet weg te doen, maar kan en wil je het misschien weer gaan gebruiken! Je gaat het naar eigen smaak verfraaien. Of je geeft het een andere functie. Gewoon voor jezelf of om het cadeau te geven. Hierdoor geef je spullen een tweede kans en help je mee aan het verminderen van de afvalberg.

Hergebruiken dus!…. Maar hoe pak je dat aan?

4NOPPES organiseert maandelijks creatieve middagen om je daarbij te helpen. Het enige wat je nodig hebt, is het leuk vinden om samen gezellig bezig te zijn en 1 of meerdere artikel(en) waar je aan wil gaan werken. Heb je niets thuis liggen? Geen probleem, dan zoek je iets uit in onze 4NOPPES Weggeefwinkel.

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom.

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Vind je het gezellig om samen creatief bezig te zijn? Meld je dan snel aan, want de organisatie heeft maar een beperkt aantal plaatsen!

Informatie

Locatie: Het Inloophuis Dieren in het Duynhuis, van der Duyn van Maasdamstraat 47. Voor aanmeldingen of meer informatie neem contact op met Stichting 4NOPPES Weggeefwinkel Dieren e.o., Van der Duyn van Maasdamstraat 47, 6951 DS Dieren, Tel.: 06 448 815 57. Facebook: 4Noppes Dieren, e-mail: [email protected]. Met dank aan De Dullertsstichting die dit mogelijk heeft gemaakt.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen