Taizéviering Oude Jan Velp

Foto: Stichting Vrienden van de Oude Jan

VELP – Zondag 15 mei wordt het avondgebed in de stijl van Taizéviering gevierd in de Oude Jan. Een moment voor stilte en bezinning, op deze met de mooie naam Cantate: zingt! Gezongen worden de liederen van Taizé, de Franse kloostergemeenschap waar duizenden jongeren en ouderen jaarlijks gastvrijheid en bezinning genieten.

De viering zelf begint om 19.00 uur, vanaf 16.00 uur is wie dat wil welkom om de liederen te oefenen en zich voor te bereiden op de viering. De kerk wordt gezamenlijk klaargemaakt voor de viering en er wordt zelf meegebracht brood gegeten. Voor soep wordt gezorgd. Iedereen die het leuk vindt om mee te denken, te zingen of een instrument te bespelen is welkom. Na afloop is er ontmoeting mogelijk met koffie en thee.

Inhoudelijke vormgeving: pastor Janneke Bron
Muzikale leiding: Mirjam Oost

Van tevoren aanmelden voor het oefenen door een mailtje naar [email protected], de muziek wordt dan per e-mail toegestuurd. Aanmelden voor alleen de viering is niet nodig.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen