Thema-avond: Wandelen naar Wijsheid

Foto: Thomas Hontelez

RHEDEN – Thomas Hontelez is vrijdag 20 maart de spreker op de thema-avond in de Dorpskerk van Rheden. Na een ingrijpende persoonlijke ervaring maakte Thomas een voetreis naar Istanbul. Het werd een pelgrimage. Hierna zouden er nog vele volgen.

Pelgrimeren is meer dan alleen wandelen, het is ook een reis naar binnen. Een innerlijke reis, waarna je als een ander mens de terugreis in de wereld weer aanvangt. De ‘innerlijke reis’ brengt je dichter bij jezelf en bij anderen, bij je inzet voor een leefbare wereld voor ieder. Pelgrimeren kun je zelfs ook zonder te wandelen.

Zijn ervaringen en ‘lessen voor de pelgrim’ bracht Thomas Hontelez samen in een boek “Wandelen naar wijsheid”. Daarover vertelt hij deze avond en hij deelt graag zijn ervaringen en levenslessen met u, of u nu pelgrim bent of niet. Onder Thomas’ begeleiding zet u deze avond de eerste stappen op uw eigen pelgrimstocht.

Thomas is 30 jaar, religiewetenschapper en docent levensbeschouwing. Hij begeleidt tochten voor de Franciscaanse Beweging en is nauw betrokken bij de Walk of Wisdom.

Kom naar deze avond en zet zelf de eerste stappen op uw eigen pelgrimstocht! De deuren van de kerk gaan om 20.15 uur open. Een kop koffie of thee staat voor u klaar.

Informatie:

  • Waar: Dorpskerk Rheden
  • Wanneer: Vrijdag 20 maart
  • Aanvang: 20.30 uur (deuren open om 20.15 uur)
  • Toegang: Gratis (vrije gift)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden