Themalezing Bibliotheek: Duurzaam omgaan met je gezondheid

Foto: Petra & Marian Keizer

DIEREN –Gepensioneerd GGD-verpleegkundige Petra Keizer en ouderengeneeskundige-verpleeghuisarts Marian Keizer zijn zussen met een passie voor gezond leven. Ze geven zaterdagmiddag 21 mei een lezing in de Bibliotheek Dieren over gezond en vitaal ouder worden.

Volgens hen hoef je niet meteen een nieuwe, supergezonde levensstijl aan te meten, maar gaat het juist om kleine aanpassingen. Ze delen hun tips en beantwoorden jouw vragen.

Petra en Marian willen mensen helpen hun leven zo goed mogelijk in te richten om zo lang mogelijk vitaal van lichaam en geest te zijn. Zij doen dit niet door met een vinger te zwaaien, maar met tips en ervaring uit hun praktijk. Petra is gepensioneerd GGD-verpleegkundige en expert op gebied voeding, gezondheid en bewegen. Marian is ouderengeneeskundige-verpleeghuisarts.

Thema duurzaamheid

De Bibliotheek Veluwezoom organiseert de lezing van Petra en Marian Keizer in het kader van hun themaprogramma ‘Duurzaam leven rondom huis en tuin’. Een gevarieerd programma dat laat zien wat je zelf met het onderwerp duurzaamheid kunt, dicht bij huis en in je eígen leven. De lezing Duurzaam omgaan met je gezondheid is de laatste activiteit van dit programma. Meer informatie: www.bibliotheekveluwezoom.nl/thema

De lezing bijwonen?

De themalezing over gezond ouder worden is op zaterdag 21 mei van 14.30 tot 16.30 uur in de Bibliotheek Dieren, Ericaplein 5. Entree: € 5,00 niet-leden, € 2,50 leden met een standaard abonnement, plusabbonementhouders gratis. Meer informatie en aanmelden: www.bibliotheekveluwezoom.nl/agenda of de Bibliotheek Dieren, tel. 0313-41 54 76.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen