Tour de Nostalgie,  Cantado

Foto: Cantado

ELLECOM – Op zondag 25 september vindt er een bijzonder concert plaatst in de Dorpskerk in Ellecom. Het is het afsluitende concert van een reeks van vier concertjes waarin de vier dochters van  Dominee Adolfsen een nostalgische toer maken langs de kerken waar hun vader heeft gepreekt en waar zij bij het kerkje woonden met hun gezin met vier broers en vier dochters.

Tussen 1970  en 1979 woonde het gezin Adolfsen in Ellecom zowel links als rechts van de kerk in Mon Repos en in de boerderij die pastorie werd.  Goede herinneringen waarin samen muziek maken een belangrijke rol speelde willen ze graag met het publiek delen. Naast liederen van Henry Purcell, wiens liederen vaak met het gezin rondom de piano gezongen werden, brengen ze ook andere liederen ten gehore.

Tijdens dit laatste, afsluitende concert van de reeks, waarin Jonneke Adolfsen (mezzosopraan), Ine Adolfsen (sopraan), Elsbeth Adolfsen (mezzosopraan) en Paula Adolfsen (alt) met begeleiding van Merel Adolfsen op de piano, is er een gastoptreden van Mayn Kholem. Dit duo, bestaande uit Ella Visser (zang) en Lenie Adolfsen-Overeem (accordeon), brengt fascinerende Jiddische liederen ten gehore.

Het concert begint om 15:00 uur, na afloop is er gelegenheid om bij te praten onder het genot van een drankje, waarbij een hapje wordt geserveerd. Plaatsen kunt u reserveren via [email protected], bij Bakkerij Samberg te Ellecom en via 0313-416200. De kosten bedragen €10.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen