Voorstelling “In Holland staat een huis”

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN –  De voorstelling “In Holland staat een huis” is te bezoeken in Rheden. De voorstelling is een frisse voorstelling met de nodige humor en tragiek, over verschillende herkenbare aspecten van het ouder worden.

Thema van de voorstelling:

Ergens in Holland staat een huis en in dat huis komen drie oudere dames elke dag bij elkaar op de thee. Ze praten over het leven, denken over de toekomst en kibbelen met elkaar. Ze breien, kaarten en lachen. Ze stellen vragen, mijmeren en missen. Ze verlangen, hopen en hebben elkaar stiekem lief.

Spelers: Marijke Nillisen, Truus Bakker en Harry Koopman. Regie en script: Yvonne Laan

Deze voorstelling speelt op zondag 8 maart 2020 in het Dorpshuis Willem de Zwijger, Mr. B. van Leeuwenplein 3 in Rheden.

  • Aanvang; 14.30 uur.
  • Entree; €3,50 inclusief consumptie.

Bent u nog nooit in het Dorpshuis geweest dan is dit wellicht een goede gelegenheid om eens kennis te maken met deze mooie locatie en het gevarieerde aanbod van verschillende activiteiten te bekijken.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden